eur:
396.18
usd:
369.54
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
A Monori Rendőrkapitányság június 15-én drónt vetett be abban a közrendvédelmi és közlekedésrendészeti akcióban, amelynek 32 embert bírságoltak meg, miután nem álltak meg a stoptábla előtt.
Nyitókép: police.hu

Huszonnyolc bírságot szabtak ki a budapesti rendőrök buszsáv használata miatt

Két nap alatt 45 vezetővel szemben intézkedtek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében ismét ellenőrizte a buszsávokat a fővárosban, a múlt hét közepi akció adatait összegző pénteki közleményben azt írták, hogy 28 bírságot szabtak ki.

A BRFK közleménye szerint április 24-én és 25-én 45 járművezetővel szemben intézkedtek. Helyszíni bírságot 37 esetben szabtak ki; ebből autóbusz forgalmi sáv jogosulatlan használata miatt 28 alkalommal bírságoltak, két esetben záróvonalon, három esetben forgalomtól elzárt területen való áthaladás, két esetben vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használata miatt szankcionáltak, két járművezető jogosítványának pedig lejárt a kategóriaérvényessége - írták.

Egy embert feljelentettek tilosban várakozás miatt, egy sofőrrel szemben pedig felmerült az ittasság gyanúja, ezért őt mintavételre előállították.

Öt esetben biztonsági öv használatának elmulasztása miatt, egy alkalommal behajtani tilos jelzőtábla figyelmen kívül hagyása miatt közigazgatási bírságot szabtak ki.

Címlapról ajánljuk
Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×