eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Szörnyű tragédia egy raliversenyen, négyen meghaltak Lábatlannál

Többen meghaltak és többen megsérültek, amikor az Esztergom-Nyerges Rallyn egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a raliversenyen részt vevő jármű eddig tisztázatlan okból sodródott le az útról Lábatlan és Bajót között.

A jelenlegi információk szerint

négyen meghaltak, heten pedig megsérültek

- írták a rendőrség honlapján.

A versenyt, a Bajóti rallyt rövid konzultáció után leállították.

A sportal.hu arról ír, hogy "internetes források szerint sokan a fejükön sérültek meg, de több nyílt törést is ellátnak a helyszínre érkezett mentők.

A Rally Life Facebook oldala szerint "egy Skoda Fabia R5-el versenyző páros sajnálatosan a nézők közzé esett be, ahol megközelítőleg 30 ember is megsérült!”

Az oldal úgy tudja, hogy az egyik áldozat egy kislány.

A mentők jelentése

A mentők közlése szerint egy gyermeket súlyos, életveszélyes, egy embert súlyos, hat embert - köztük egy gyermeket - könnyebb sérülések miatt vitték helyszíni ellátás után kórházba. A baleset helyszínére nyolc mentőautó és négy mentőhelikopter érkezett.

Az m1 helyszíni tudósítása szerint mentőhelikopterek, mentőautók és egyéb egységek érkeztek a helyszínre. Azt, hogy a nézők álltak-e rossz helyen vagy pontosan mi történt, még nem lehet tudni. A versenyt azonnal leállították, zajlik a helyszínelés és az eset vizsgálata.

Ezt a videót az RTL adta közre:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×