eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Tűzoltók dolgoznak egy teljes terjedelmében lángokban álló, nagyjából tízezer négyzetméteres kertészet oltásán Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron a Meddőhányó utcában 2024. február 6-án késő éjszaka.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Leégett és megsemmisült egy kertészet a fővárosban – képek

A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoztak.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett szerdára virradóan egy nagyjából tízezer négyzetméteres kertészet Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.

Budapest, 2024. február 7.
Tűzoltók dolgoznak egy teljes terjedelmében lángokban álló, nagyjából tízezer négyzetméteres kertészet oltásán Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron a Meddőhányó utcában 2024. február 6-án késő éjszaka.
MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2024. február 7. Tűzoltók dolgoznak egy teljes terjedelmében lángokban álló, nagyjából tízezer négyzetméteres kertészet oltásán Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron a Meddőhányó utcában. MTI/Mihádák Zoltán

A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoztak. A tűzoltásban hetven tűzoltó huszonegy tűzoltó gépjárművel vett részt.

Később azt írták, hogy már kisebb fellángolások és beégések vannak Budapest a Meddőhányó utcai kertészetben, ahol tűz ütött ki egy tízezer négyzetméter alapterületű kertészetben.

Szinte megsemmisült a tűz következtében egy mintegy ötezer négyzetméteres, könnyűszerkezetes, lemez oldalfalú, csarnokszerű épület, amelyben nagy mennyiségű kertészeti felszerelés volt.

Budapest, 2024. február 7.
Teljes terjedelmében ég egy nagyjából tízezer négyzetméteres kertészet Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron a Meddőhányó utcában 2024. február 6-án késő éjszaka. A csarnokszerű épület oltását megkezdték a tűzoltók.
MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2024. február 7. MTI/Mihádák Zoltán

A fővárosi hivatásos és a dél-pesti önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat. A munkálatokat a dél-pesti önkéntes tűzoltók is segítették.

A tűz a szomszédos létesítményeket is közvetlenül veszélyeztette, de a többméteres lángok továbbterjedését a tűzoltók megakadályozták – közölte a katasztrófavédelem szerda délelőtt.

A tűz keletkezésének körülményeit tűzvizsgálati eljárás keretén belül vizsgálják.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×