eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 2. szombat Lujza
Portrait of Latin American young man in smart casual clothing, representing young businessman, entrepreneur or University student. Handsome Latino in blue shirt commuting to work, having coffee break or communicating with business partners.
Nyitókép: Drazen_/Getty Images

Ismét óriásit alakított a MÁV, és mára is jut egy 130 perces késés

230 percet késett a Sopronba tartó vonat.

230 perc késéssel ért a vonat Budapestről Sopronba december 1-jén. A Telex egy olvasója írt a kalandos utazásról. Beszámolója alapján Tatabányára még gond nélkül beérkeztek a vonatpótló buszok, ahol az utasok felszálltak a vonatra, ami Sopronig vitte volna őket. Nem sokkal később a MÁV jelezte az utasainak, hogy Tatán meghibásodott a biztosítóberendezés, ezért mégsem tudnak elindulni a vonattal.

Miután Tatabányán újabb pótlóbuszra szálltak, az az alig 7 km-re lévő Vértesszőlősön, az állomás közelében megsérült.

Nemsokára érkezett a helyszínre, egy "vonatpótló autóbuszt pótló vonatpótló autóbusz", de a sofőr nem tudta a megállókat, így a menetidő igen jelentősen megnőtt. Almásfüzitőre ugyan megérkeztek, de a Győr felé menő InterCity már elment. Maradt a hideg váróterem, majd egy óra után megjött a G10-es gyorsított személyvonat. Ezzel jutottak el Győrbe, majd Sopronba.

A mai nap híre, hogy a szlovák vasúttársaság előrejelzése szerint a Brno felől érkező, Szobról 15:38-kor Budapestre továbbinduló Metropolitan EuroCity (EC 277) 130 perces késéssel várható a szobi határállomásra, ezért csak Vácig közlekedik. Az utasai - a vonat tényleges érkezésétől függően - az S70-es, Z70-es vonattal utazhatnak tovább Budapest felé - írja a Mávinform.

A Nyugati pályaudvarról Prágába 17:29-kor induló Metropolitan EuroCity (EC 270) csak Váctól közlekedik. Odáig az utasok a Nyugati pályaudvarról 17:45-kor induló S70-es vonattal (2486) utazhatnak. Vácon biztosítják az átszállást az EC-re.

Címlapról ajánljuk
Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Életbe lépett az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere

Március elsejétől kell alkalmazni Magyarországon az új idegenrendészeti szabályrendszert, amely január elején lépett hatályba. A törvény célja az, hogy migránsok még vendégmunkásként se érkezhessenek hazánkba, akik pedig itt vannak, azok ne vehessék el a magyarok munkáját.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×