eur:
390.72
usd:
366.15
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Unsplash.com

Autós rémálom jön szerdától az M0–M7-csomópontnál – térkép

Burkolatfelújítási munkálatok miatt újabb csomóponti ágat zárnak le 2023. október 18-20. között, szerdától péntekig az M0–M7-csomópontban, ezért az M0-s autóúton közlekedők átmenetileg nem hajthatnak fel közvetlenül az M7-es autópályára Budapest irányába.

2023. október 18-a, szerda hajnaltól várhatóan 2023. október 20-a, péntek estig az M0–M7-csomópontban az M7-es autópályára Budapest irányában a felhajtó ágon és a gyűjtő-elosztó pályán egyaránt útzárat vezetnek be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. A zárás ideje alatt az M7-es autópályára Budapest felé az M0-s autóútról mindkét irányból, illetve Törökbálint felől közvetlenül nem lehet majd felhajtani. A zárás ideje alatt az M0-s autóúton közlekedők a környező csomópontokon keresztül tudják megközelíteni a fővárost és az érintett településeket.

Ezen túl érvényben marad az október 16-án bevezetett teljes útzár is az M0-s autóút 2-es kilométerszelvényében lévő törökbálinti csomópontjában, az M1-es autópálya irányába vezető oldal fel- és lehajtó ágain. A zárást várhatóan október 19-én, csütörtökön oldják fel. A zárás ideje alatt az M0-s autóúton az M7-es autópálya irányából közlekedők az érintett csomópontban az M0-M1 csomóponton keresztül tudnak lehajtani. A Törökbálint felől érkezőknek érdemes az M1-es autópályára közvetlenül felhajtani az M1-es autópálya törökbálinti csomópontján keresztül – olvasható a Magyar Közút sajtóközleményében.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék – teszik hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×