eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: pixabay

Megtorolta a banánlopást egy szociális otthon lakója, szörnyű tragédia lett belőle

A férfi úgy meglökte a kleptomániás nőt a győri intézményben, hogy utóbbi beverte a fejét, majd a kórházban néhány nap múlva meghalt.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú ítélet helybenhagyását kérte abban az ügyben, amelyben egy férfi az egyik győri szociális intézményben egyetlen lökéssel egy idős nő halálát okozta – írja a kisalfold.hu.

A portál tájékoztatása szerint a bűncselekményt elkövető férfi 2020 nyarán került a szociális otthonba, ahol a megtámadott nő betegsége miatt többször bement lakótársai szobájába és megette az ételüket. Egy ilyen eset bosszantotta fel az elkövetőt is, akinek a szobájába 2021 júliusában tért be és

engedélye nélkül elvette a nő az éjjeliszekrényen talált banánt.

A hölgy lebukott és a férfi kizavarta a szobából. Azonban nem hagyta ennyiben a dolgot, követni kezdte és a folyosón mellkason lökte a nőt, aki elesett és beverte a fejét. Később az intézmény gondozói látták el, majd kórházba vitték, ahol műtéten esett át.

A történteknek tragédia lett a vége, ugyanis az idős nő néhány nap múlva meghalt.

A Győri Törvényszék a férfit halált okozó testi sértés miatt 1 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztették.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×