eur:
387.79
usd:
363.75
bux:
55589.52
2023. szeptember 21. csütörtök Máté, Mirella
fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Drámai volt a 65-ös úton történt baleset, egy polgármester is megsérült

Három gépkocsi ütközött össze a 65-ös főút Tolna vármegyei szakaszán, a murgai elágazóban, az utat teljes szélességében lezárták.

Az út 21-es kilométerénél történt baleset következtében egy sérült a roncsba szorult, a mentése megkezdődött - írta a rendőrség.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A forgalom elterelésére nincs lehetőség, a rendőrség a közlekedők türelmét kéri - tették hozzá.

Közben kiderültt, hogy a Tolna vármegyei Döbrököz polgármestere is megsérült a balesetben. A rendőrség később részletezte az ütközés körülményeit is.

Az egyik gépkocsi Hőgyész és Kéty között egy kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből szabályosan érkező autóval. Az átsodródott gépkocsit vezető 23 éves férfi beszorult a járműbe, amely kigyulladt. A sofőrt életveszélyes sérüléssel szállították kórházba.

A szemből érkező autó vezetője, egy 55 éves nő feltehetően súlyos sérülést szenvedett. A döbröközi polgármesteri hivatalban az MTI érdeklődésére megerősítették: a sérült a település független polgármestere, Farkas Edit.

A harmadik gépkocsi vezetője az ütközés elkerülése érdekében járművével árokba hajtott.

Az érintett útszakaszon fél pályán megindult a forgalom - közölte a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.21. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa
Még tovább drágul a fekete arany? Eljön a 100 dolláros olajár?

Még tovább drágul a fekete arany? Eljön a 100 dolláros olajár?

Az egekbe szökő olajáraknak komoly következményei vannak világszerte, minden autós közvetlenül érezheti a bőrén a történetet, ugyanis egyre drágábban lehet tankolni a benzinkutakon. Ezen felül az olajár-emelkedés inflációra gyakorolt hatását sem lehet fél vállról venni, bár ennek súlyosságáról megoszlanak a vélemények. Az mindenesetre világos, hogy a szaúdiak árfelhajtó tevékenysége komoly fejtörést okoz a kormányzatoknak világszerte - adódik a kérdés, hogy meddig maradhat ilyen magasan az olajár? Mire számítanak az elemzők, mennyibe fog kerülni a Brent hordója 2023 végén? Elemzésünkben ennek járunk utána. Többek között az energiapiaci befektetésekről is szó lesz a Portfolio Signature Online Klubján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 21. 17:39
×
×
×
×