eur:
388.52
usd:
358.83
bux:
68136.34
2024. május 30. csütörtök Janka, Zsanett
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Police.hu

Megrázó: egy 12 éves kislány vetett véget életének Óbudán

Úgy tudni, felakasztotta magát az iskola mosdójában.

A tragédia az egyik 3. kerületi iskolában történt még decemberben. Az eset most derült ki, a rendőrség pedig nyomozást indított gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt.

A Tények úgy értesült, hogy a 12 éves kisgyerek az intézmény egyik mosdójában vetett véget életének. Információik szerint az áldozat az iskolai egyenruhájának nyakkendőjét használta arra, hogy felakassza magát.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a kislányt életveszélyes állapotban szállították kórházba, de később meghalt.

A műsornak nyilatkozó pszichológus szerint egy gyerek főként akkor árt magának, ha az iskolában bántalmazzák és ehhez otthoni gondok is társulnak. Az pedig, hogy a kislány felakasztotta magát, határozott szándékot jelez.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
Ha csak egy EP-mandátumot nyer a Momentum, a ciklus felénél cserél Donáth Anna és Cseh Katalin
Aréna - előzetes

Ha csak egy EP-mandátumot nyer a Momentum, a ciklus felénél cserél Donáth Anna és Cseh Katalin

A Momentum azért küzd a kampányban, hogy ismét két EP-mandátumot szerezzen, de ha csak egyet kap a párt, akkor az ötéves ciklus alatt Cseh Katalin és Donáth Anna a mandátumot elfelezve féltávnál egymást váltja majd az EP-ben. Erről Cseh Katalin, a Momentum elnökségi tagja, EP-képviselő beszélt az InfoRádió Aréna című műsorának stúdiójában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.30. csütörtök, 18:00
Cseh Katalin
a Momentum elnökségi tagja és EP-képviselőjelöltje
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×