eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Interior of a automobile or car involved in a vehicle crash with a deployed steering column airbag
Nyitókép: Vershinin/Getty Images

Vezetéstől eltiltott német-magyar tinédzser okozhatott luxusautójával balesetet az Egér úton

Korábban a Gresham-palotánál tört össze egy ugyanilyen autót.

A XI. kerületben, az Egér út M7-es autópálya feletti szakaszán két autó ütközött össze. A Mercedes vezetője feltehetőleg megegyezik azzal a személlyel, aki korábban egy ugyanilyen autót tört össze a Gresham-palota előtt. Ha róla van szó, közösségi média profiljaira folyamatosan tölt fel tartalmakat, amelyekben driftelni próbál, jellemzően városban – írja a baleset-info.hu alapján fotókkal gazdagon illusztrált cikkében a Totalcar.

A balesetben egy Ford és egy német rendszámú, nagyjából 70 millió forint értékű Mercedes-Benz AMG GT C Roadster ütközött. Egy német-magyar kettő állampolgárságú, 19 éves fiatalember vezetett, akit mellesleg a vezetéstől eltiltottak.

Feltehetően a Mercedes vezetője elvesztette uralmát az autó felett, átsodródott a szembe sávba, ahol az ott érkező Ford a Mercedes hátuljába csapódott. Személyi sérülés nem történt.

Nyitóképünk illusztráció

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×