eur:
393.71
usd:
364.73
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Modern Factory Office Meeting Room: Busy Diverse Team of Engineers, Managers and Investors Talking at Conference Table, Use Interactive TV, Analyze, Find Solutions, Debate and Discuss Engine Concept
Nyitókép: gorodenkoff/Getty Images

Ön jól kijön a munkatársaival? Hát hogyne!

Most Ön is kitöltheti a „Dolgozz boldogabban” kutatás kérdőívét.

El tudja képzelni valamelyik munkatársát az esküvői tanújaként? Vagy éppen ellenkezőleg: legszívesebben még a ceremóniára sem hívna meg senkit közülük? Ahány kolléga, annyi szokás. Évtizedes barátságok is kötődhetnek a munkahelyen, de van, hogy már attól is felmegy a pumpa, hogy valakinek meglátjuk a nevét egy email feladójaként. Jut eszünkbe: és a főnökével hányadán áll?

Most egy kutatás segít kideríteni, mennyire kedvelik munkatársaikat a hazai munkavállalók. A „Dolgozz boldogabban” felmérés arra keresi többek közt a választ, hogy egyedül, vagy inkább csapatban szereti elvégezni a feladatát a dolgozó, figyelembe veszik-e a véleményét, vagy éppen van-e kihez fordulnia egy felmerülő sérelem esetén. A főnökhöz való viszony mellett arra is rákérdeznek a kutatásban, hogy a magánéletnek mennyi helye van a munkahelyeken és azt meddig tolerálják egymást között a munkatársak.

Egy rövid, pár perces kitöltéssel most ön is hozzájárulhat, hogy teljesebb képünk legyen a hazai munkavállalók kapcsolatairól, a munkatársakhoz való viszonyáról. A „Dolgozz boldogabban” kutatás kérdőívét ezen a linken töltheti ki!

https://bit.ly/3Qzm16J

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×