eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Facebook

Újabb kenguru bukkant fel, ezúttal a Börzsönyben vették videóra

Még a miatta megálló autó sem zavarta az úttesten átugráló erszényest.

Néhány napja Csepelen egy szabadon ugráló kenguru miatt riasztották a rendőröket. Azóta a fővárosi állatkertben várja, hogy eldőljön a sorsa. Most egy, a Börzsönyben bóklászó kengururól osztottak meg videót a Facebookon – írja a Blikk.

Az Akik szeretik Börzsönyt Facebook-csoportban számoltak be az újabb erszényes felbukkanásáról, ezúttal a Paphegy és Királyrét közötti úton. Az elkószált erszényesről egy videót is megosztottak a csoportban. A felvételen látható, hogy az úton áthaladó kenguru kíváncsian szemléli a miatta megálló autót, és láthatóan egyáltalán nem zavartatja magát.

A felvételen látható kengururól nehéz a videó alapján megmondani, hogy az eredetileg Ausztráliában élő fajok melyikébe tartozhat. Bundája inkább szürkés, mint vöröses, így elképzelhető hogy keleti vagy nyugati szürke óriáskenguru.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×