eur:
393.76
usd:
364.95
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: BRFK Információs Portál/Facebook

Pingvint fogtak a rendőrök a Dózsa György úton – képek

A zuglói rendőröket ritkán látott szabálytalan közlekedő fogadta a Dózsa György úton, ahol a járőrautó elé a szabályokra fittyet hányva totyogott ki egy pingvin.

A rendőrök és a velük közös szolgálatot ellátó zuglói polgárőrök a hajnali sétához kedvet kapó kalandor befogásának idejére megállították a járműforgalmat az úton, majd óvatosan megfogták a madarat és egy takaróba csavarták.

Az egyenruhások azonnal értesíttették a fővárosi állatkertet, majd a nem mindennapi „elfogásról” egy csoportképet is készítettek, hiszen ilyen szökevénnyel ők sem mindennap találkoznak – olvasható a BRFK Információs Portál közösségi oldalán.

Az elkóborolt pingvint a járőrök és a polgárőrök épségben előállították lakóhelyére, és átadták a Fővárosi Állat- és Növénykert dolgozóinak.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×