eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
police car on the street close up
Nyitókép: Fedorovekb/Getty Images

Napokon át tartó jelentős forgalomkorlátozás lesz a belvárosban

Megemlékezés miatt – február 23. és február 27. között – időszakos lezárásokra figyelmeztet a VI. kerületben a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség figyelmeztetett, hogy szerdán 18 órától vasárnap 6 óráig tilos megállni az Andrássy út páros oldali szervizútján, a Vörösmarty utca és a Csengery utca között, a Csengery utca mindkét oldalán, az Andrássy út és az Aradi utca között.

Hozzátették, hogy péntek 15 órától vasárnap 6 óráig tilos megállni az Andrássy út mindkét oldali szervizútján, az Oktogon és az Izabella utca között, az Aradi utca páratlan oldalán, a Csengery utca és a Vörösmarty utca között, a Vörösmarty utca mindkét oldalán, az Aradi utca és a Hunyadi tér között, és a Csengery utca mindkét oldalán, az Andrássy út és a Hunyadi tér között.

Közölték azt is, hogy már csütörtök 14 órától vasárnap 6 óráig lezárják az Andrássy út páros oldali szervizútját a Vörösmarty utca és a Csengery utca között. Péntek 15 órától vasárnap 6 óráig az Andrássy utat az Oktogon és Izabella utca között, az Eötvös utcát az Andrássy út és a Szófia utca között, a Csengery utcát az Aradi utca és a Hunyadi tér között, a Vörösmarty utcát a Hunyadi tér és az Aradi utca között zárják le.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×