eur:
393.84
usd:
367.77
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Babicsek Bernát, művésznevén Bernie Bellamy harmonikás a Paddy and the Rats együttes koncertjén a soproni Volt fesztivál első napján, 2014. július 2-án este.
Nyitókép: MTI Fotó: Nyikos Péter

A Barátok közt és a Jóban Rosszban volt színésze a solymári lakástűz halálos áldozata

Babicsek Bernát a Paddy and the Rats ír punkzenét játszó együttes harmonikása is volt. A halála előtti napon, szilveszterkor a Centrál Színházban lépett fel.

Amint azt az Infostart is megírta, halálos lakástűz volt Solymáron a Cserje utcában szombaton. A várkapu.info értesülése alapján a Telex arról számol be, hogy a szerencsétlenség áldozata Babicsek Bernát színész, zenész, harmonikaművész.

Azt írják, a 41 éves művész játszott egyebek mellett a Barátok közt, a Jóban Rosszban és Szeress most! sorozatokban.

Január elsején 15:45-kor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez arról, hogy Solymáron a Cserje utcában halálos lakástűz történt. A nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt hozzá. Az épületben egy holttest és egy korábbi tűz nyomai voltak – számolt be az esetről az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A negyven négyzetméteres nappalival egybeépített konyhában a tűzhely és annak környezete izzott korábban. Tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség. Nem zárható ki, hogy füstmérgezés vezetett a tragédiához.

A Blikk arról ír, hogy a színésznek pénteken, szilveszterkor a Centrál Színházban volt fellépése, ez derül ki Pokorny Lia bejegyzéséből is.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×