eur:
394.12
usd:
364.92
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság/baleset-info.hu

Súlyos baleset történt az M6-oson

Két autó ütközött össze Dunaszentgyörgy térségében.

A rendőrségre május 16-án 13 óra 23 perckor érkezett bejelentés arról, hogy két személygépkocsi ütközött össze az M6-os autópálya 116-os kilométerszelvénye közelében, Paks és Dunaszentgyörgy térségében, a Pécs felé vezető oldalon. Többen megsérültek. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak.

A katasztrófavédelem információi szerint a baleset következtében ketten beszorultak a járművükbe, feszítővágóval dolgoztak a kiszabadításukon a paksi hivatásos tűzoltók.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben az autópálya érintett oldalán. A forgalmat a Paks Dél csomópontnál a 6-os főútra terelik. Az autópályára visszatérni a Dunaszentgyörgyi csomópontnál lehet.

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság/baleset-info.hu
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság/baleset-info.hu

A rendőrségi honlapra is felkerült egy kép:

Fotó: police.hu
Forrás: police.hu

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×