eur:
394.47
usd:
370.44
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Az új kiskunhalasi börtön az átadás napján, 2019. február 22-én.
Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Üzentek a börtönből a rabok a családnak - videó

Azt kérték az elítéltek a rokonaiktól, hogy tartsák be a járvány intézkedéseket.

A börtönben forgatott videókban egy fogvatartott magyarázza el társainak és a családtagjaiknak a járvány megelőzésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A fogvatartottak részére készített tájékoztató kisfilmet az ország valamennyi börtönében, naponta többször vetíti a büntetés-végrehajtás a rabok zárt láncú televízió-rendszerén, valamint a hozzátartozók számára szóló videót közzé tette a honlapján és a YouTube csatornáján.

A koronavírus-járvány következtében a magyar börtönökben is ideiglenes korlátozó intézkedések történtek. A fogvatartottak és hozzátartozóik egészségének védelmére meghozott megelőző jellegű intézkedésekről két videó is készítettek, amelyekben egy fogvatartott magyarázza el társainak és a családtagjaiknak a szükséges korlátozások fontosságát.

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban meghozott ideiglenes korlátozó és megelőző intézkedésekről a büntetés-végrehajtás folyamatosan tájékoztatja a fogvatartottakat és hozzátartozóikat egyaránt, a most elkészült videók is ezeket a célokat szolgálják.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Kezd magára találni a forint

Kezd magára találni a forint

A hajnali órákban toltak egy szintet a forint euróval szembeni árfolyamán, melynek nyomán a kurzus a 394-es szintről a 396-os szint közelébe ugrott, majd legalább olyan gyorsan szúrt vissza a nyitószintig. Délelőtt viszont lassan tovább veszített értékéből a magyar deviza, de délután az euró dollárhoz képesti erősödését a forint is lekövette. Az izraeli válaszcsapás hírére a befektetők ismét kockázatkerülő üzemmódba kapcsoltak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×