eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Police.hu

Hónapokkal később sincs magyarázat az M3-as pihenőjében történt borzalomra

Pszichológus és neurológus kezeli az árván maradt kisfiút, aki nem beszél a végzetes balesetről – írja a Bors.

Több hónappal a tragédia után még mindig nem tudni, hogy a nyírcsászári családfő miért vezette fékezés nélkül autóját az M3-as pihenőjében parkoló busznak. Ő és neje szörnyethalt, kisfiuk a csodával határos módon azonban túlélte a balesetet, így ő tudhatja egyedül, mi zajlott le a tragédia előtti pillanatokban.

Természetesen hiányolja a szüleit, de

a balesetről nem beszél,

- fogalmazott a bulvárlapnak a kisfiú nővére, aki másik testvérével együtt közösen neveli az ötéves gyermeket a baleset óta. Miután Milán karja súlyosan megsérült, neológusok segítségét veszik igénybe, hogy újra mozgatni tudja, ahogy pszichológus is foglalkozik a kisfiúval, hogy fel tudja dolgozni a traumát, írja a Bors.

Mint korábban az Infostart is beszámolt róla, április 26-án reggel történt a tragédia, amikor autóbuszba csapódott egy személygépkocsi a Kisasszonytéri pihenőhelyen. A gépjárműben utazó két felnőtt azonnal meghalt, a hátul ülő kisgyermek csodával határos módon túlélte a baleset. A busz 56 utasa közül senkinek sem lett baja. Az ütközés pillanatában a Suzuki körülbelül 100 km/h-val haladt. Három gyermeket hagytak árván az M3-ason karambolozó szülők.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×