INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 18. péntek
Diána

baleset

karambol

rejtély

tragédia

árvák

Hónapokkal később sincs magyarázat az M3-as pihenőjében történt borzalomra

Hónapokkal később sincs magyarázat az M3-as pihenőjében történt borzalomra

Infostart

Pszichológus és neurológus kezeli az árván maradt kisfiút, aki nem beszél a végzetes balesetről – írja a Bors.

Több hónappal a tragédia után még mindig nem tudni, hogy a nyírcsászári családfő miért vezette fékezés nélkül autóját az M3-as pihenőjében parkoló busznak. Ő és neje szörnyethalt, kisfiuk a csodával határos módon azonban túlélte a balesetet, így ő tudhatja egyedül, mi zajlott le a tragédia előtti pillanatokban.

Természetesen hiányolja a szüleit, de

a balesetről nem beszél,

- fogalmazott a bulvárlapnak a kisfiú nővére, aki másik testvérével együtt közösen neveli az ötéves gyermeket a baleset óta. Miután Milán karja súlyosan megsérült, neológusok segítségét veszik igénybe, hogy újra mozgatni tudja, ahogy pszichológus is foglalkozik a kisfiúval, hogy fel tudja dolgozni a traumát, írja a Bors.

Mint korábban az Infostart is beszámolt róla, április 26-án reggel történt a tragédia, amikor autóbuszba csapódott egy személygépkocsi a Kisasszonytéri pihenőhelyen. A gépjárműben utazó két felnőtt azonnal meghalt, a hátul ülő kisgyermek csodával határos módon túlélte a baleset. A busz 56 utasa közül senkinek sem lett baja. Az ütközés pillanatában a Suzuki körülbelül 100 km/h-val haladt. Három gyermeket hagytak árván az M3-ason karambolozó szülők.

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018