eur:
392.82
usd:
366.14
bux:
66803.65
2024. április 26. péntek Ervin
Nagy Anikó, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára beszél az Egészséges Budapest Programban 5,1 milliárd forintos kormánytámogatással megújuló, III. kerületi Csobánka téri Szent Margit Rendelőintézet előtt tartott sajtótájékoztatón 2018. július 16-án. Mögötte Varga Mihály pénzügyminiszter, a II. és III. kerület országgyűlési képviselője és Bús Balázs (Fidesz-KDNP), Óbuda-Békásmegyer polgármestere (b-j).
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Szünetel a betegellátás és előjegyzés több óbudai rendelőben

Áramellátási gondok miatt szünetel a betegellátás és előjegyzés a Szent Margit Rendelőintézet telephelyein - közölte Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata.

A tájékoztatás szerint az áramkimaradást egy munkagép okozta a rendelőintézet Vörösvári úti telephelyéhez közeli Váradi utcában, ami miatt leállt rendelőintézet szervere is.

Ezért átmenetileg minden telephelyen - így a Vörösvári út 88-96., a Csobánka tér 6. és a Laktanya utca 4. alatt - szünetel a betegellátás.

A laboratórium telefonos előjegyzésében már tudnak új időpontot adni, azonban az egyéb szakrendelésekre érkező pácienseknek várniuk kell - írta az önkormányzat.

A hiba elhárításán és a rendelőintézet informatikai rendszerén már dolgoznak a szakemberek, addig a betegek türelmét kérik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×