eur:
394.51
usd:
370.6
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Pozsgai Ákos/baon.hu

Szörnyű gyermekhalál Császártöltésen, a mentőhelikopter sem tudott segíteni

Szörnyű tragédia történt szerda reggel Császártöltésen a óvodánál. Egy kisbaba rosszul lett, a gyermeket többször is megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült megmenteni az életét.

Jánoshalmáról és Bajáról is riasztottak egy-egy mentőautót szerda reggel fél nyolc tájban a császártöltési óvodához, ahol a baon.hu információi szerint egy csecsemő lett rosszul és került válságos állapotba. Egy anyuka éppen a nagyobbik gyermekét vitte az óvodába, amikor a kisebbik hirtelen rosszul lett.

Az óvoda dolgozói azonnal a baba és az anyuka segítségére siettek, közben hívták a mentőket. Az óvodához érkeztek a rendőrök is, akik a forgalmat biztosították az érkező mentőautóknak, valamint lezárták az egyik közeli parkolót is, ahova a mentőhelikopter le tudott szállni.

A jánoshalmi, a bajai és a szentesi légimentő-bázis egységei életmentő beavatkozást végeztek a csecsemőn, többször is megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak eredménnyel. Arról nincs információ, hogy mi okozta a baba rosszullétét. Délelőtt negyed tizenegy tájban szállították el a gyermek holttestét az óvodából.

Az ügyben a rendőrség nem folytat vizsgálatot – tájékoztatott Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Mire lehet ma számítani a tőzsdéken?

Mire lehet ma számítani a tőzsdéken?

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum látszólag a mai nap is kitarthat, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és a határidős indexek állása alapján Európában is pozitív nyitás jöhet. Közben felpörögnek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tart, és a nap folyamán sorban fognak érkezni a BMI adatok Európában és az Egyesült Államokból; a tengerentúl ma olyan nagyvállalatok jelentenek, mint a Tesla, a PepsiCo, vagy a Philip Morris.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×