eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje beszédet mond programbemutató rendezvényén a budapesti Flamenco szállóban 2019. január 26-án.
Nyitókép: Mónus Márton

Homokszem kerülhetett a baloldali gépezetbe

A Momentum politikai éhsége okozhat zavart a balliberális pártok együttműködésében, írja a Magyar Nemzet.

Önkormányzati képviselőjelölti előválasztást tarthat az ellenzék Zuglóban, mivel az európai parlamenti választás felborította az eddigi kényes egyensúlyt a kormánypártok kihívói között – értesült a Magyar Nemzet. A lap informátora szerint

az esetleges előválasztással – amit Karácsony Gergely kerületi polgármester, a baloldali főpolgármester-jelölti előválasztás győztese is támogat – elejét vennék a viták elfajulásának. A lap úgy értesült, hogy

a helyek újraosztásának fő szorgalmazója a Momentum Mozgalom.

A 2014. őszi önkormányzati választáson a 21 fős zuglói képviselő-testületbe 15 új ember került. Az egyéni képviselői helyek közül nyolcat a baloldali összefogás (MSZP–DK–Együtt–PM–Összefogás Zugló), hét helyet a Fidesz–KDNP képviselői nyertek el. Listáról két kormánypárti, illetve a baloldali összefogás, az LMP, a Jobbik és a CivilZugló Egyesület egy-egy képviselője szerzett még önkormányzati mandátumot.

Ami a közös baloldali polgármesterjelöltet illeti, már korábban eldőlt, hogy Horváth Csaba II. kerületi MSZP-s politikus indul ősszel Zuglóban.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×