eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Torlódás az M7-es autópályán Törökbálint közelében 2014. augusztus 9-én. Az autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 15-ös kilométerszelvénynél három személyautó ütközött össze. A baleset négy sérültjét a mentők kórházba vitték. Az autópályán több kilométeres torlódás alakult ki.
Nyitókép: MTI Fotó: Lakatos Péter

Lángol az M7-es autópálya, hatalmas a torlódás, baleset is történt

A Balaton felé volt tűz, baleset, az M1-M7 kivezetőn meg pont olyan a helyzet, amilyen egy kánikulai péntek délután szokott lenni. Elesett az M0-s is, 4 autó és egy tréler karambolozott.

Erős a forgalom az M1-es autópálya és az M7-es autópálya közös fővárosból kivezető szakaszán, valamint az M7-es autópályán a Balaton felé Törökbálint és Martonvásár között és a 90-es jelű balatonvilágosi kijárat előtt, ahol a 89-es km-nél korábban

kigyulladt a sávokat elválasztó sövény.

Az oltási munkákat befejezték, így megszűnt a sávzárás és a torlódás is.

A Balaton felé a 29-es km-nél a martonvásári kijárat előtt egy autó a védőkorlátnak ütközött. A külső- és a leálló sávot lezárták, csak egy sávon halad a rendkívül erős forgalom - írja az Útinform.

Nagy a torlódás, hosszabb menetidővel készüljenek a Balaton felé autózók.

Az 1-es főúton, Budaörstől a Gyár utcai jelzőlámpás kereszteződésig csak araszolnak a járművek.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya felé a 19-es jelű csepeli kijáratnál korábban négy személyautó és egy tréler karambolozott a belső sávban.

Ez okozza a több km-es összefüggő kocsisort az M7-es autópályától. Óriási a torlódás, másfél-két óra a menetidő növekedés. Az ellenkező oldalon, az M1-es autópálya felé Dunaharaszti és Halásztelek között lassul le a forgalom.

A 6-os főútról Budapest és Érd felől is nehéz felhajtani az M0-sra, több km-es a torlódás.

Az M0-s autóút keleti részén pedig az M2-es csatlakozásánál lassul le a sor.

A Pesti úton a 31-es főút fővárosi kivezető szakaszán is nagyon erős a forgalom, ezért az M0-s autóútról a Megyeri híd felől érkezők is csak nehezebben tudnak kihajtani a 48-as jelű maglódi kijáratnál.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 86-os km közelében több autó karambolozott.

Sávzárásra készüljenek, ez az oka a lassabb tempónak.

Az M3-as autópálya, Miskolc, illetve Nyíregyháza felé az M0-s csatlakozásánál, majd Mogyoródnál, később pedig Gödöllőnél lassul le.

A 35-ös km közelében a korábbi balesetnél már nincs korlátozás, ennek ellenére a péntek délutáni erős forgalom miatt zsúfolt forgalmi sávokban, tömött sorokban lehet csak haladni.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×