eur:
394.29
usd:
370.42
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pixabay

Újabb autópályafelújítás kezdődik az M1-esen

Egy hónapig tartó javítási munkálatok kezdődnek az M1-es autópályán Tatabányától Budapestig.

A pálya mindkét oldalán sávelhúzásos terelés mellett több tíz kilométeren, szakaszosan kijavítják a burkolatot mintegy 3000 tonna aszfalt felhasználásával - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A szükséges helyeken részleges pályaszerkezetcserét hajtanak végre, ezen kívül marási és aszfaltozási munkákat végeznek.

A szakemberek

a felújítást úgy ütemezik, hogy a korlátozással járó munkák hetenként csak keddre, a szerdára és csütörtökre essenek, kihagyva a legforgalmasabb időszakokat.

A szükséges terelés kiépítéseket hétfő éjszakánként kezdik el, a marási munkákat szintén az esti órákra tervezik, hogy napközben aszfaltozhassanak - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×