eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Hatalmas torlódás az M0-s autóúton - 45 perccel hosszabb a menetidő

Erős a forgalom az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon - írja az Útinform.

Az M0-s autóúton 5-ös főúti csomópont és az 51-es főúti csomópont között torlódnak a járművek, 40-45 perccel megnőtt a menetidő.

Szintén sokan haladnak az M3-as autópálya gödöllői és mogyoródi szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé telítettek a sávok, az M2-es autóúton Göd térségében, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, az 51-es főúton pedig Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt az M5-ös felé vezető felhajtó ágon,illetve a 4-es főúton Monor térségében.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×