eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Torlódás az M0-ás autóút déli szakaszának felújítási munkálatai miatt Dunaharasztinál 2018. szeptember 14-én. Új forgalmi rend lép életbe az M0-ás autóút déli szakaszának felújításánál, hogy csökkentsék a torlódásokat. A Hárosi Duna-hídon a munkaterület mellett az M1-es autópálya irányába az eddigi kettő helyett három forgalmi sáv, míg a Soroksári Duna-híd felé hosszabb gyorsítósávok segítik majd a közlekedőket.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Brutális torlódás az M0-ás déli szektorában

Aki teheti, válasszon másik útvonalat déli szektorában.

Az Útinform tájékoztatása szerint jelentős torlódás alakult ki az M0-s autóút déli szektorában, a nagytétényi és a dunaharaszti tereléseknél, az M5-ös utópálya felé.

A közlemény szerint akár egy órával is nőhet a menetidő, ezért aki teheti, válasszon más útvonalat.

Mint arra az Infostart napokkal ezelőtt felhívta a figyelmet, az M0-s autóút déli szektorán a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában zajló fejlesztési munkák kapcsán az ideiglenes sárga burkolati jelek felújító festését végzik a szakemberek, mivel a téli időjárás és a nagy forgalom miatt megkoptak.

A munkálatokat mozgó terelés mellett végzik február 5-én, kedden, február 6-án, szerdán és február 7-én, csütörtökön reggel 10 óra és 15 óra között, illetve hétvégén reggel 8 óra és 16 óra között.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×