eur:
393.5
usd:
364.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Szabálytalanságok az M7-es autópályán - videó

Összehangolt ellenőrzéseket tartott a rendőrség az M7-es autópálya somogyi szakaszán.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának munkatársai 2018. szeptember 12-13. között célirányos közúti közlekedési ellenőrzéseket hajtottak végre az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán. Az intézkedés elsősorban a nehéz tehergépkocsik előzési tilalmának ellenőrzésére irányult.

Az ellenőrzés időszakában a rendőrök szabálytalan előzés miatt összesen 30 járművezetővel – 17 külföldivel és 13 magyar állampolgárral - szemben indítottak szabálysértési eljárást, illetve helyszíni bírságot szabtak ki.

Felhívják a járművezetők figyelmét, hogy tilos előzni az azonos irányú forgalom számára két forgalmi sávval rendelkező autópályán és autóúton 6 óra és 22 óra között - a 7500 kilogrammot - meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsival, vontatóval, valamint e járműből és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel!

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×