eur:
389.01
usd:
359.45
bux:
66263.18
2024. február 25. vasárnap Mátyás

Heteken belül kialakítják a Zöld liget fórumok működési rendjét

Heteken belül kialakítják a Városliget megújításával kapcsolatos Zöld liget fórumsorozat működési rendjét - mondta el az m1 aktuális csatorna péntek esti műsorában Baán László, a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa.

"Minden olyan gondolatra nyitottak vagyunk, ami a Liget megújítását előreviszi" - fogalmazott, hozzátéve: a konfrontáció, "az erőszakos demonstráció" helyett nyílt szakmai vitára van szükség a témában, hiszen a kiviteli tervek véglegesítése csak jövő tavasszal zárul le.

Baán László arról beszélt: az ellentábor eddig nemigen élt a konzultáció lehetőségével, illetve valótlanságok, például nagyobb területek lebetonozása, a Liget több ezer fájának kivágása ellen küzd, megjegyezve, hogy a demonstrálók az utóbbi hetekben a terület egyik leglepusztultabb részén akadályozták a munkálatok megkezdését.

A miniszteri biztos péntek délelőtt jelentette be, hogy Zöld liget címmel fórumsorozatot indít a Városliget Zrt. annak érdekében, hogy mindenki elmondhassa a véleményét a Városliget rehabilitációjával és a tervezett fejlesztések kialakításával kapcsolatban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. február 25. 13:13
×
×
×
×