INFORÁDIÓ 

2018. március 25. vasárnap
Irén, Írisz

Nem járnak a vonatok a Déli pályaudvar és Kelenföld között hétvégén

InfoRádió / MTI
Nem járnak a vonatok a Déli pályaudvar és Kelenföld között a hétvégén karbantartási munkák miatt - tájékoztatta a Mávinform szerdán az MTI-t.

Az október 17-18-i hétvégén elkezdett munkálatok folytatódnak szombaton és vasárnap, ezért az eredetileg a Déli pályaudvarról induló és oda érkező távolsági, zónázó és személyvonatok (köztük a komáromi, a győri, a pusztaszabolcsi, a dombóvári, a dunaújvárosi, valamint a székesfehérvári) csak Kelenföldig járnak és onnan is indulnak - olvasható a közleményben.

Közölték: az Agram InterCity Gyékényes felé a Keleti pályaudvarról indul, de Gyékényes felől Kelenföldre érkezik. A Göcsej InterCity Zalaegerszegre Kelenföldről indul, de Zalaegerszeg felől a Keleti pályaudvarra érkezik. Vasárnap a Zalaegerszegről a fővárosba tartó Hetés InterCitynek a Keleti pályaudvar a végállomása. A Citadella EuroCity a Keleti pályaudvarról indul és oda érkezik.

Felhívták a figyelmet: a Déli pályaudvar és Kelenföld között nem közlekednek pótlóbuszok. A változásról további információk a MÁV-csoport weboldalán (http://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/vaganyzar) és a Vonatinfó alkalmazáson, illetve a Mávdirekt kék számán (06 40 49 49 49) olvashatók.

A címlapról ajánljuk