eur:
388.68
usd:
361.82
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Mutasd meg a Te városod! - új játék a külhoni magyar felsősöknek

Mutasd meg a Te városod! mottóval új játékot indít a nemzetpolitikai államtitkárság a külhoni magyar felsősök számára a www.mienkavaros.hu honlapon.

Az államtitkárság MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a játékba külhoni magyar csapatok jelentkezhetnek mentortanáruk segítségével.

A játék során hat héten keresztül olyan feladatokat oldhatnak meg a csapatok, amelyek megmutatják településük irodalmi, történelmi, földrajzi, gazdasági különlegességeit, és megismerhető lesz az is, hogy mitől különleges számukra az a hely, ahol élnek. Fény derül a csapatok titkos helyeire, azokra a kincsekre és rejtélyekre, amelyeket csak azok ismerhetnek, akik településüket szeretik, ismerik - olvasható.

A játék célja, hogy annak végére minél több "Kárpát-medencei csodát" közösen is felfedezhessenek úgy, hogy minden csapat egy szubjektív túraútvonalat dolgoz ki.

A vetélkedőn hat nyertes csapatot választanak, nyereményük az lesz, hogy bejárhatják egy másik nyertes csapat által kidolgozott és bemutatott túraútvonal helyszíneit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×