eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Teljessé vált a Nemzeti Választási Bizottság

A huszonhat tagú Nemzeti Választási Bizottság (NVB) utolsó három delegáltja is letette az esküt kedden az Országházban.

A testület tagja lesz az országgyűlési választási időszakra Bindics Ferenc, a Sportos és Egészséges Magyarországért delegáltja, Szabó Tímea, a Munkáspárt küldöttje és Szabóné Pákozdi Éva, akit a Zöldek Pártja bízott meg.

Az NVB-be összesen 14 párt és öt országos nemzetiségi önkormányzat küld delegáltat, rajtuk kívül a testületnek hét, az Országgyűlés által választott tagja is van.

A most esküt tett tagok mellett A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt, a Seres Mária Szövetségesei, a Fidesz-KDNP pártszövetség, a Lehet Más a Politika, a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt, az Együtt 2014 Párt, az Összefogás Párt, a baloldali összefogás választási szövetség, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, valamint a görög, a lengyel, a német, a szerb és a szlovák nemzetiség képviselteti magát az NVB-ben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×