eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Hamar visszatérhet a Tottenham holland sztárja

Nem súlyos Rafael van der Vaartnak, a Tottenham holland labdarúgójának sérülése, így vélhetőleg már kedden, a Norwich City elleni bajnoki találkozón pályára léphet.

A világbajnoki ezüstérmes játékos a Chelsea elleni csütörtöki bajnoki rangadón a második félidőre már nem futott ki a pályára térdsérülés miatt. A meccs után komolyabbnak tűnt a baj, ezért Harry Redknapp, az észak-londoni együttes vezetőedzője akkor úgy nyilatkozott, hogy a Norwich, sőt, még a Swansea elleni szombati találkozón sem számít a csapata egyik legjobbjának számító hollandra.

"Azt hittük nagyobb bajok vannak a térdével, de a vizsgálatok nem mutattak ki szakadást. Úgy tűnik, keddre teljesen rendbe jön, és játszhat" - mondta Redknapp.

A Tottenham jelenleg harmadik a Premier League-ben, kilenc ponttal lemaradva a listavezető Manchester City mögött, amelynél egy meccsel kevesebbet játszott eddig.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×