eur:
404.67
usd:
374.17
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Ingyenes füzetcsomag az elsősöknek Győrben

Az idén is ingyenes kisiskolás csomaggal támogatja az iskolakezdőket Győr önkormányzata.

A beiskolázás megnövekedett terheket ró a szülőkre, ezért a város 2011-ben Győr összes elsős kisdiákját megajándékozta egy kezdőcsomaggal, tekintet nélkül arra, hogy önkormányzati vagy más fenntartású intézményben kezdik meg tanulmányaikat - áll a városháza közleményében.

Az indulócsomag a többi között a szükséges füzeteket, írólap- és rajzlapcsomagot, színes papírkészletet, számolókorongot, papírcentit, radírt, ceruzákat, vonalzót, vízfestéket, ecseteket és iratgyűjtőt is tartalmaz.

Győr városa idén saját költségvetéséből különítette el az erre fordítandó összeget, így csaknem 1300 győri háztartásba érkezik meg a támogatás.

Szeptemberben a pedagógusok ki fogják osztani a csomagokat a gyerekeknek az iskolákban, ezért felhívjuk a szülők figyelmét, hogy ne költsenek pénzt a felsorolt eszközökre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Izgalmas napunk van ma a tőzsdéken: Európában alulteljesítenek az autógyártók, miután a Volkswagen konszern szakszervezeti vezetője arról beszélt, hogy akár három német gyárat is bezárhat a vállalat, és több tízezer munkahelyet is megszüntethetnek. Eközben a tengerentúlon nagyot ralizik a Donald Trump győzelmi esélyeivel együtt mozgó részvény, a DJT. Ázsiában jó hangulatban zajlott a kereskedés, Európában és a tengerentúlon pedig határozott emelkedést láthatunk, miközben jelentősen beesett az olaj ára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 28. 17:53
×
×
×
×