eur:
387
usd:
355.95
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál

A Facebookon köpködik egymást az MSZP-sek

Személyeskedő csörte az MSZP körül: a Facebookon robbant ki az újabb balhé Szanyi Tibor és Gréczy Zsolt között.

"Néhányan fel s alá provokálják az MSZP-t" - ezt mondta Szanyi Tibor, a párt elnökségi tagja. Azután beszéltünk vele, hogy a HírTV tudósításából kiderült, hogy a Facebookon azt írta: "egy-két hataloméhes barom sem karcolja meg az MSZP egységét".

Gyáva, rossz embernek tartja azokat, aki csak a sajtóban köpködnek, és nem mernek kiállni a párt nyilvánossága elé. Gréczy Zsolt volt miniszterelnöki főtanácsadót megélhetési publicistának tartja. Szerinte az olyanok, mint ő, csak a zavart keltik, ezáltal pedig a Fidesz ügynökei.

Szerinte, aki nem fizet tagdíjat, ne szóljon bele az MSZP életébe. Szanyi Tibor szerint a provokációt nem belső harcnak kell minősíteni. Szerinte nem lehet a dolgot annyira leegyszerűsíteni, hogy a volt miniszterelnök és a hozzá közelállók lennének a provokátorok.

"Pár tucat ember lóg a neten, és szórakoznak az MSZP-vel" - írta. A kérdésre, provokátor-e Gyurcsány, csak annyi a válasz: kétségtelen, hogy voltak akciói, de a kongresszusig mindent le kell zárni. A kongresszus jövő szombaton lesz.

Az InfoRádió kereste Gréczy Zsoltot, de nem válaszolt hívásunkra. Szanyi Tibor kommentjére reagálva viszont visszautasította a vádat a Fidesz-ügynökösdiről; ez a szöveg őt az 50-es évekre emlékezteti - írta. Úgy véli, hogy bár nem tagja a pártnak, többet tett az MSZP-ért, mint azok, akik léhűtőként léteznek benne.

Beszállt a csörtébe Szabó Zoltán is: kérdőre vonta Szanyi Tibort, miért gondolja, hogy világgá kürtölheti a véleményét egy közösségi portálon, és kipécézhet embereket, akiknek szerinte nincs helyük a pártban. Azzal sem ért egyet, hogy a kívülállók ne mondhassanak véleményt az MSZP politikájáról.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×