eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Új autókat kapnak a Pest megyei rendőrök

Létszámbővítéssel, új szolgálati autókkal, valamint a budaörsi kapitányság épületének felújításával segíti a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkáját az országos rendőri vezetés. Ezt Bencze József országos rendőrfőkapitány jelentette be a megyei önkormányzat közgyűlésén.

Ármós Sándor megyei rendőrfőkapitány a részleteket ismertetve elmondta: 42 szolgálati autót cserélnek le, és várhatóan márciusban kezdődhet a budaörsi rendőrkapitányság épületének felújítása.

Hozzátette: a több mint 200 millió forintos beruházás közbeszerzési eljárása már lezárult, a beérkezett kivitelezői pályázatok közül a jövő héten választják ki a nyertest. Szólt arról is, hogy a Pest megyei kapitányságokon március végétől 70, rendészeti szakközépiskolát végzett fiatal láthat munkához járőrként a régióban, míg július elsejétől a Rendőrtiszti Főiskoláról érkeznek végzősök.

Ármós Sándor nem tudta megmondani a fiatal tisztek várható számát, - mint mondta- az ígéretek alapján a közrendvédelmi és a nyomozói szakterületre is megfelelő létszámban érkeznek majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×