eur:
391.04
usd:
366.12
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Sólyom László Albániában

Magyarország fokozottan felelős a nyugat-balkáni térségért - mondta a köztársasági elnök az albániai Durres városában.Sólyom László azzal indokolta ezt, hogy a nyugat-európai államokkal ellentétben Magyarország ismeri a Balkán történelmét és mostani viszonyait, és valóban érdeklődik a régió iránt. Az államfő előzőleg Sali Berisha albán miniszterelnökkel tárgyalt Tiranában.

A köztársasági elnök úgy fogalmazott: az Európai Uniónak meg kell értenie, hogy a világnak ezen a felén egyes nemzetek határai nem esnek egybe az államhatárokkal, mégis meg lehet oldani, hogy egységként kezeljék ezeket a nemzeteket. Sólyom László arra utalt, hogy Albánia határain kívül Koszovó mellett Macedóniában, Montenegróban és Görögországban is él albán közösség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×