eur:
399.29
usd:
363.94
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány

Átadták a 88-as számú főút Sárvárt elkerülő szakaszát

Átadták a 88-as számú főút Sárvárt elkerülő szakaszát, amely a Balaton, valamint Sopron és Szombathely irányába gyorsítja meg a közlekedést, mentesítve a Rába-parti kisvárost az áthaladó több mint napi hétezer gépjármű közte 1300 kamion áthaladásától.

A 3,5 kilométer hosszúságú útszakasz az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közlekedés Operatív Program (KÖZOP) keretében készült 15 hónap alatt készült el 813 millió forintos uniós és hazai támogatással.

Az elkerülő utat csütörtökön Molnár Csaba kancellária miniszter avatta fel, a megrendelő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, a kivitelező Colas Építő Zrt. valamint Vas megye vezetői, országgyűlési képviselők, polgármesterek társaságában.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Strasbourgban: "az EU-nak változnia kell"

Kedd délután órákon át faggathatják újságírók a magyar miniszterelnököt egy nappal azelőtt, hogy bemutatja Magyarország EU-elnöki programját a plenáris ülésen. Szólt a gazdasági versenyképességi megoldási terveiről, illetve a migrációs javaslatról. Szorgalmazta a schengeni csúcs létrehozását és a háború lezárása felé is javasolt lépéseket. Részletesen szólt Ukrajnával kapcsolatos álláspontjáról, és arról is, mi történik Európában két nappal az amerikai elnökválasztás után.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×