eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Az autópályán menekült a rendőrök elől a bódult sofőr

Eltiltották az autóvezetéstől, ennek ellenére defektes járművével elhajtott az igazoltatás után a rendőrök elől az a 28 éves férfi, akit végül az egyik lehajtónál fogtak el az M5-ös autópályán - tájékoztatta a Csongrád megyei rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Az autópályán a járőröknek még szombaton este azért lett gyanús a 28 éves a férfi által vezetett autó, mert jobb hátsó kereke defektes volt. A sofőr az igazoltatás során nem tudta átadni vezetői engedélyét, mint kiderült azért, mert a bíróság 2010-ig eltiltotta a járművezetéstől - mondta Szenti Szabolcs.

A rendőrök figyelmeztették a férfit, hogy nem mehet tovább az autóval, de ez egy cseppet sem izgatta, beindította a kocsit, gázt adott és elindult. A járőrök követték, majd rádión keresztül segítséget kértek. Az autópálya lehajtót a sándorfalvi rendőrőrs munkatársai lezárták, s sikerült megállítaniuk a férfit - közölte a hadnagy.

A sofőrről kiderült, hogy az autót bódult állapotban vezette. Mivel az eltiltás hatálya alatti járművezetést a bíróság elzárással is büntetheti, a rendőrség a férfit őrizetbe vette.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×