eur:
394.97
usd:
371.53
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Ha jó idő lesz, megnyílik még a Palatinus Strand

Augusztus 20-val véget ér a hazai strandszezon, a múlt hétvégén például - a jó idő ellenére - alig 200-an látogattak ki a budapesti fürdőkbe - mondta a Budapest Gyógyfürdői Zrt. üzemeltetési igazgatója. Kiss Ferenc hozzátette: a Dagály- és a Gellért Fürdő valamint az Uszálystrand szeptember végéig biztosan nyitva tart.

Hiába volt 30 fok feletti hőmérséklet az elmúlt napokban, az emberek augusztus 20. után már nem nagyon mennek strandra. Ez több éves tapasztalat, ezért a Budapest Gyógyfürdői Zrt. négy fürdőt már bezárt az idei évre.

Kiss Ferenc ugyanakkor hozzátette: a cég naponta többször figyeli az időjárási előrejelzéseket, és ha a hőmérséklet azt kívánja, megnyitja a strandokat. Erre tavaly is volt példa, akkor a Palatinus várta még szeptemberben is a látogatókat.

A szenvedélyes strandolók abban bízhatnak, hogy a szokásoknak megfelelően a Dagály szeptember végéig nyitva tart. Szintén várja még a látogatókat az Uszálystrand és a Gellért fürdő külső medencéi.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×