eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Ma este kinyit a debreceni söröző

Ismét megnyitják a nagyközönségnek ma este azt a debreceni belvárosi sörözőt, ahol csütörtök éjjel elfogták a romagyilkosságok gyanúsítottjait - közölte Barabás Zoltán, a vendéglátó helyet üzemeltető vállalkozó.

Tájékoztatása szerint munkatársai végig a helyszínen voltak a péntek délután befejezett helyszíni szemle idején, ezért most pihennek, utána takarítanak, és este 6-7 óra között nyitják meg a Perényi 1. sörözőt és a fölötte lévő Karaoke bárt.

A rendőrségi akció során két biztonsági őrt - a debreceni K. Istvánt és testvérét - a Perényi 1.-ből, két másik, hajdú-bihari illetőségű biztonsági őrt a Karaoke bárból vitték el, egy személyt pedig barátnője közeli, Bethlen utcai lakásából - tudta meg az MTI.

Barabás Zoltán vállalkozó az MTI érdeklődésére szombaton elmondta: a biztonsági őrök alkalmi munkavállalói könyvvel, hétvégéken dolgoztak a vendéglátóhelyeken, amikor azok hajnalig vannak nyitva.

Barabás Zoltán szerint mindkét egység "nyugodt helynek" számít, soha semmilyen rendbontás nem volt náluk, ez egyfajta biztonságot is adhatott az ott dolgozóknak.

Maguk a biztonsági őrök - akikkel Barabás Zoltán elmondása szerint csak akkor találkozott, amikor néha benézett, hogy rendben mennek-e a dolgok - tisztességesen dolgoztak, panasz nem volt rájuk, a vendégek jól ismerték őket, adott esetben bizalommal fordultak hozzájuk.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×