eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

A Rábába húzták a kocsit a megriadt lovak

A Rábába húztak a megriadt lovak egy kocsit, amely itatás közben megcsúszott - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t.

Sárváron a Rába-híd melletti partszakaszon még pénteken délután egy férfi a lovas kocsiját vontató két lovat akarta a folyóban megitatni - mondta el Dénes Károly, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.

Itatás közben a folyó sekélyebb részéhez hajtott, ahol a laza talajon a kocsi kerekei megcsúsztak, az ettől megriadt lovak pedig a folyóba húzták a kocsit.

Az áramlás elsodorta a lovas kocsit a lovakkal együtt. A hajtó nem sérült meg, és egy sekélyebb részen az állatokat is sikerült szerencsésen kimenteni a folyóból. A kocsit a sárvári tűzoltók húzták ki a Rábából egy csörlő segítségével.

Személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett, az ijedelmen kívül a lovaknak sem esett bajuk.

Címlapról ajánljuk
Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Mivel az elkövetőt hasonló bűncselekmények miatt korábban már kétszer is elítélték, a mostani eset után lehetett alkalmazni a három csapás szabályát – mondta az InfoRádióban a Győri Fellebbviteli Főügyészség szóvivője. Takácsné Karácsony Anikó hozzátette: legkorábban 25 év múlva lehetne feltételesen szabadságra bocsátani a többszörös visszaeső bűnözőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×