eur:
392.91
usd:
366.22
bux:
66549.71
2024. április 26. péntek Ervin

Magyar-szlovák közös akció

Közös közúti ellenőrzést tartanak ma délelőtt 10 és este 6 óra között a magyar és a szlovák rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a schengeni csatlakozás óta szabadon átjárható magyar-szlovák államhatár közelében nagyon sok a közlekedési szabálytalanság, ezért a múlt hét után most megismétlik az akciót. Hozzátette: csütörtökön 69 autóssal szemben intézkedtek a renőrök, és több mint 1 millió 300 ezer forint helyszíni bírságot szabtak ki, 5 esetben pedig feljelentést tettek.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Eljött az OTP nagy napja

Eljött az OTP nagy napja

Ma 10 órától tartja közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntenek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósít.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×