eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Ittas férfi bántalmazott egy buszsofőrt Szentesen

Nem akart elvinni egy ittas férfit egy buszsofőr Szentesen, ezért az utas bántalmazta a jármű vezetőjét - tájékoztatta a rendőrség vasárnap az MTI-t.

Vasárnap kora délután érkezett bejelentés a Szentesi Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy egy 24 éves szegedi férfi bántalmazott egy buszsofőrt - mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A férfi a Szentesről Szegedre induló menetrend szerinti járatra akart felszállni, hogy hazautazzon. Miután a buszsofőr észlelte, hogy a férfi ittas, közölte vele, hogy nem viszi el. A férfi erre szidalmazni kezdte a buszsofőrt, fültövön vágta, majd távozott - közölte a hadnagy. Hozzátette: az incidens során a sofőr nem sérült meg komolyan.

A helyszínre érkező rendőrök előállították a férfit, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett, ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - tudatta a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×