eur:
387.71
usd:
357.04
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Államfői fotó a Playboyban

Valószínűleg hamar elkapkodják az újságos standokon a brazil Playboy legfrissebb számát, ugyanis abban a dél-amerikai ország elnökének képe is látható, igaz nem a nyuszis magazinhoz megszokott módon.

Luiz Inacio Lula da Silva brazil elnök bár nem meztelenül, hanem felöltözve szerepel a Playboy helyi kiadásának legfrissebb számában, mégis nagy valószínűség szerint óriási botrány kerekedik majd belőle.

Két pucér modell ugyanis a 63 éves, kissé pocakos "Lula" (ahogy a közvélemény a kormányfőt nevezi) fotóját szorongatja, és az egyik képen úgy tűnik, mintha a hölgy éppen meg akarná csókolni az elnök fotóját.

"Senki sem tudta, hogy a magazin így fogja felhasználni az elnökről készített egyik képet. Semmiféle engedélyt nem kértek" - nyilatkozta felháborodva az államfő szóvivője, aki hozzátette: da Silva elnök még nem döntötte el, hogy tesz-e lépéseket az ügyben.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×