eur:
388.91
usd:
361.9
bux:
67952.83
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Egész nyáron dugó lehet a Hűvösvölgyi úton

Értetlenül állnak a főpolgármesteri hivatal szakemberei a Hűvösvölgyi út közmunkák által kiváltott dugók előtt, amelyekben alkalmanként akár másfél órát is eltöltenek az autósok.

A Főpolgármesteri Hivatal forgalomtechnikai alosztályának munkatársai is azt gondolták, hogy reggel a városból kifelé alig van forgalom, mert ilyenkor általában befelé igyekeznek az autósok, így ennek megfelelően készült program a Hűvösvölgyi úton működő főútelzáró jelzőlámpa működtetésére - mondta az InfoRádiónak az alosztály szakértője.

Pásthy Imre hozzátette: azzal szembesültek, hogy a kifelé haladó forgalom sokkal nagyobb annál, mint amire számítottak, csaknem megegyezik a városközpont felé igyekvőkével.

A múlt csütörtöki óriási dugó után a szakemberek módosították a jelzőlámpa működését, emiatt hétfőn és kedden nem is volt nagyobb fennakadás, szerdán azonban ismét vesztegeltek az autók a Hűvösvölgyi úton - közölte a szakértő.

Egész nyáron így lesz?

A főpolgármesteri hivatal munkatársa kijelentette: továbbra is dolgoznak azon, hogy a közlekedési lámpát az autósok igényeinek megfelelően állítsák be.

Pásthy Imre elmondta: a munkaterület lefedésére vagy ideiglenes utak létrehozására a műszaki körülmények miatt nincs lehetőség.

A csatorna- és vízcsőfektetési munkálatok egész nyáron folynak majd, az útszakaszt csak ezek befejezése után újítják fel - fűzte hozzá a szakértő.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×