eur:
389.59
usd:
361.67
bux:
68469.41
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Demszky ötödször is főpolgármester lenne

Bejelentette indulási szándékát az őszi önkormányzati választáson Demszky Gábor főpolgármester, aki szívesen látná a kormányprogramban Budapest fejlesztését.

A szabaddemokrata politikus azután beszélt erről, hogy kedden az SZDSZ ügyvivői testülete egyhangúlag döntött arról, hogy Demszky Gábor ötödször is induljon a főpolgármesteri posztért.

A főpolgármester most azt is közölte: bízik abban, hogy a Gyurcsány Ferenccel megkötött Budapest fejlesztéséről szóló szerződés a kormányprogramnak is része lesz majd.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
A pesti Csikágó újraéled

A pesti Csikágó újraéled

Budapest talán egyik legtöbbször sztereotipizált városrésze a VIII. kerület. A negatív konnotációktól most elvonatkoztatva gondoljunk csak bele, hogy a területén található a Palotanegyed, illetve megannyi ismert galéria választotta ezt a környéket székhelyéül. A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Műtárgyak Éjszakája Fesztivál idén több mint 100 művészeti programot sorakoztat fel. Ezekből válogattunk számotokra, különös figyelmet fordítva a VIII. kerület művészeti, kulturális sokszínűségére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×