eur:
389.36
usd:
362.54
bux:
68033.59
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Federal Way, WA, USA - Dec 11 2011
Nyitókép: 4kodiak/Getty Images

Öt nagy újdonságot hoz a YouTube-ra a mesterséges intelligencia

A videók készítői új eszközöket, a nézőik pedig újfajta videókat találnak hamarosan a platformon.

Az elmúlt évek talán legnagyobb változása érkezik a YouTube-ra: a videómegosztó platform több pontján is találkozhatunk a jövőben azokkal az eszközökkel, amelyek mögött mesterséges intelligencia dolgozik – írja a hvg.hu.

Az egyik a Dream Screen nevű új funkció, ez a rövid videók készítését segíti. Használatához nem kell mást tenni, mint egy szövegbeviteli mezőbe beírni a megfelelő parancsot, a mesterséges intelligencia pedig legenerálja a kért képet vagy videót, amit aztán beépíthető a saját tartalomba. Az új funkció tesztelése már elkezdődött, a kiválasztott felhasználók már hozzá is férhetnek.

Egy másik újdonság a YouTube Create. Ez egy új mobilalkalmazás, mellyel azon tartalomgyártók munkáját szeretné segíteni a platform, akik a telefonjukat használják a videók elkészítésére. Az újdonsággal vágni és szerkeszteni, feliratozni és narrálni is lehet. Segítségével zenéket, szűrőket, effekteket és átmeneteket is alkalmazhatunk a videóknál. Az alkalmazást jelenleg csak néhány kiválasztott országban, és csupán az androidos felhasználók tesztelhetik.

Érkezik a YouTube Studióba az az MI-alapú eszköz, amely személyre szabott információkat kínál az egyes videók statisztikáival kapcsolatban. Jön a mesterséges intelligenciára épülő keresési mód a YouTube hangkönyvtárában.

Az egyik legizgalmasabb újdonság az Aloud nevű funkció ígérkezik. A YouTube közlése szerint ez különböző nyelvekre szinkronizálja le az általunk készített videókat.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×