eur:
388.92
usd:
361.95
bux:
67945.5
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Megszűnik a Google ismert szolgáltatása – költöznek a podcastok

A jövőben a YouTube Musicba gyúrja a podcastos tartalmait is a Google, így az önálló alkalmazás rövidesen megszűnik.

Újabb szolgáltatásának int búcsút a Google, 2024-ben megszűnik a Google Podcasts – írja a hvg.hu.

Az év végéig a podcastok továbbra is rendelkezésre állnak a YouTube Music szolgáltatásban, 2024 első néhány hónapjában pedig elkezd a cég bevezetni olyan eszközöket, amelyek segítségével átvihetők lesznek a podcastfeliratkozások a Google Podcasts szolgáltatásból máshova.

A YouTube Musicon ugyanúgy lehet majd hallgatni a podcastokat, mint a megszűnő szolgáltatásban – nincs szükség előfizetésre.

A Google Takeout segítségével lehetőség van a podcastfeliratkozásainkat tartalmazó fájl letöltésére, ezt pedig fel lehet tölteni egy másik appba, mely támogatja az ilyen fájlok importálását.

További részleteket a későbbiekben fog közölni a Google, egyelőre az sem ismert, hogy pontosan mikor állítja le végleg a Podcasts appot a Google.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×