eur:
395.39
usd:
372.12
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: Apple.com

Kiderült, mikor mutatják be a legújabb iPhone-t

Az iPhone 14 lesz az Apple legújabb dobása, és már nem kell rá sokat várni.

Szeptember 7-re tervezi idei nagy termékbemutatóját az Apple, amin többek között az új iPhone-okról is lerántja a leplet – tudta meg a Bloomberg. A bemutató időzítését nem erősítette meg a vállalat, de rendszerint szeptember első hetében kerül rá sor – írja a Portfolio.

A kiszivárgó információk szerint az iPhone 14 nagyon hasonló lesz külsőre az iPhone 13 modellhez. Az 5,4 colos mini verzióból már nem dob újat piacra az Apple, lesz viszont egy készülék, 6,7 colos kijelzővel.

A Pro-készüléken a legjelentősebb változás a kamerarendszerben lesz, kap egy 48 megapixeles széles látószögű kamerát, valamint egy 12 megapixeles ultraszéles látszószögű kamerát és telefotó szenzorokat is. Emellett gyorsabb chip lesz benne, míg az iPhone 14 készülékben megmarad a tavalyi telefonokban alkalmazott A15 chip.

A kiskereskedelmi egységekben már arra készítik fel a dolgozókat, hogy szeptember 16-ra várják a vásárlói rohamot.

Az Apple ezenkívül az ősszel új Macintosh számítógépeket, iPadeket és okosórákat is piacra dob.

Címlapról ajánljuk
Rezeg a léc mindkét spanyol alakulatnál
BL élőben

Rezeg a léc mindkét spanyol alakulatnál

Mind a két spanyol csapat is egygólos előnyről kezdi a visszavágót a BL-negyeddöntőben, hat napja a Barcelona Párizsban 3-2-re verte a PSG-t, az Atlético otthon, a metropolitanóban 2-1-re a Borussia Dortmundot. A mai két párból továbbjutók egymás ellen játszanak majd az elődöntőben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 20:42
×
×
×
×