eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Kozák Luca (b) és a jamajikai Yanique Thompson (j), a női 110 méteres gátfutás elődöntőjében a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián az Olimpiai Stadionban 2021. augusztus 1-jén. Kozák Luca nem ért célba, így nem jutott be a fináléba.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Kozák Luca nem jutott döntőbe

Kozák Luca az elődöntőben nem ért célba, így nem jutott be a fináléba 100 méter gáton vasárnap a tokiói olimpián.

A 25 éves futó az első elődöntős futamban kapott helyet, melyben rosszul kapott lábra, már az első gátnál nagy hátrányban volt a riválisokkal szemben, majd hiába jött fel, a hatodik gát után a következőt nem tudta venni, és nem futott tovább.

„Ezúttal sem volt a rajtom – mondta az M4 Sportnak Kozák Luca –, letalpaltam az első gátat. Sok idő kell, hogy rendbe tegyem magam és visszanyerjem az önbizalmam. Tudom, hogy több van bennem. Sírok egy kicsit este, holnap újrakezdem az egészet. Fiatal vagyok, lesz még olimpiám, vb-m, Eb-m.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×