eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Imre Géza: Megtaláltam az ellenszert

Imre Géza: Megtaláltam az ellenszert

Imre Géza bejutott az elődöntőbe férfi párbajtőrben a riói olimpián. A magyar küldöttség legidősebb tagja 15-9-re verte az észt Nyikolaj Novoszjolovot.

 „Nem volt egyszerű, hiszen kétszeres egyéni világbajnok ellen vívtam. Amikor az elején egyszer-kétszer megütötte a pengémet, úgy éreztem, hogy nagy baj van, nem tudtam, hogyan fogom megfogni az ő pengéjét, nemhogy tust adni. De volt egy-két jó, szerencsésebb találatom. A végén el is ment az önbizalma, megtaláltam az ellenszerét" – kezdte értékelését Imre Géza.

A 41 éves magyar párbajtőröző következő ellenfele a francia Gauthier Grumier lesz, aki ellen tavaly a világbajnokságot megnyerte.

„Sok emlékem van róla. Tavaly egyéniben és csapatban is egy-egy tussal győztem le. Most nehéz asszóra számítok, mert jó formában van, nem lesz egyszerű ellene. Idén egyszer találkoztunk, akkor csapatban egy tussal győztem le" – tette hozzá.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×