eur:
392.88
usd:
366.07
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Faragó Tamás: most mondjuk azt, szép volt, csajok!

Faragó Tamás: most mondjuk azt, szép volt, csajok!

Lelkileg volt hatalmas tétje a hollandok ellen 10-8-ra megnyert világbajnoki csoportmérkőzésnek Faragó Tamás, az InfoRádió állandó vízilabda-szakértője szerint. A női válogatott megmutatta a két pólókultúra közötti különbséget.

"Az volt a legfontosabb, amit a közönség kiabált: Szép volt, csajok!" - mondta Faragó Tamás, az InfoRádió szakértője nem sokkal a hollandok ellen 10-8-ra megnyert csoportmérkőzés után. Az olimpiai és világbajnok pólós szerint nemcsak fizikailag, hanem sokkal inkább lelkileg volt hatalmas tétje ennek a mérkőzésnek, mert ha kikapunk, akkor az oroszokkal kellett volna játszani a legjobb nyolc közé kerülését.

"Mindenki átérezte ennek a súlyát. Nagyon egységesek voltunk, sok jó teljesítmény volt, és ráadásul látványos, szép vízilabdát is láttunk" - vélekedett Faragó Tamás. Nehezebben indult a meccs, de szerinte azért, mert a lányokban nagy volt a feszültség. Bejött, amit a meccs előtt azt várt:

a két ország vízilabdakultúrája közötti különbség dominált.

"Nemcsak a férfiak, hanem a csajok is megtanultak vízilabdázni, taktikailag is jobbak voltunk, Gangl Edina nagyon jól védett. Mindenki megtette azt, amit várni lehetett tőle" - mondta a szakértő, és hozzátette, ezért jó a csapat, mert amikor a sztárok nem tudnak megnyilvánulni, vagy nem látványosan, akkor

azok tettek váratlanul többet, akikre nem számítottunk.

"Ez jelenti a csapat erejét, és ez mutatja egy vízilabdakultúra erejét" - mondta Faragó Tamás, és úgy látja, majd hétfőn,

a negyeddöntőben kezdődik igazán a világbajnokság.

"Az a legnehezebb mérkőzés, mert lehetsz még első meg nyolcadik is. Az egy másik kérdés, hogy ennek a súlyát a lányok hogyan fogják elviselni. Most egyelőre örüljünk, tapsoljunk, és valóban mondjuk azt, hogy szép volt, csajok, és örülünk, hogy ezt az élményt adtátok nekünk" - mondta a pólólegenda.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×